• Raja Yoga

    Yoga als een weg naar Zelf realisatie. Bewustwording van dat wat je waarachtig bent. Ontdekkingsreis naar de innerlijke wereld. De yoga lessen zijn gericht op het herstellen van het contact met en het evenwicht in jezelf, op zowel lichamelijk, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau.

    Leer meer »

  • Satsanga Vedisch leven

    Vedisch leven betekent meditatief leven. Vedisch leven is gebaseerd op zelfstudie vanuit de veda’s.  De veda’s zijn één van de oudste geschriften ter wereld. Deze geschriften werden zo’n 5000 jaar geleden, op palmbladen geschreven door wijze oude meesters, die zieners genoemd worden.

    Leer verder »

 

Sander van der Kruk heeft gedurende 27 jaar studie gevolgd en onderzoek gedaan naar de vormen van yoga, vedisch bewustzijn en de theosofie. Na een 16 jarige intensieve Raja yoga opleiding bij meester Henk Plaatsman, Stichting Raja yoga Noord Holland Noord, is hij afgestudeerd.

Sander van der Kruk is verantwoordelijk voor Fascinerend, een landelijke organisatie voor yoga en ayurveda. Vanuit Fascinerend geeft hij diverse opleidingen, lezingen en workshops. Daarnaast heeft hij een eigen label voor yoga producten ontwikkeld, Yogitri products, verkrijgbaar via webshops waaronder yogini.nl.

Op de pagina van Sandervanderkruk.nl vindt u alle informatieve en webshop websites en activiteiten.

Gea Klein
Coordinator van het Vedich Instituut Menu